Colantare integrala auto Pret Bucuresti

Colantare integrala auto Pret Bucuresti

Colantarea integrala, totala a autoturismului dumneavoastara de mica sau mare dimensiune, in culoarea aleasa : negru mat gri mat etc. Preturi mici calitate maxima, nu ezitati sa ceret oferta percizand in campul de detalii doar marca autoturismului.

Ce trebuie sa cunoasteti despre o colantare auto de succes?

Colantarea masinii este o solutie moderna si practica pentru protejarea vopselei, dar si pentru decorarea masinii. Exista totusi diferite pareri cu privire la inscriptionarea autoturismelor cu folii adezive. Multe persoane sunt incantate de eficienta acestui procedeu, dar altele sunt reticente si au multe intrebari. Algernon ofera raspunsul la cele mai frecvente intrebari si mituri cu privire la colantarea auto.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Despre noi

Atlas Media Services ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0728990292, 0722397514 mai mult ...