Tapet Personalizat Oferta de Pret Bucuresti

Tapet Personalizat Oferta de Pret Bucuresti

Daca va doriti sa schimbati imaginea restaurantului, magazinului, biroului dumnevoastra, atunci decorarea peretilor cu tapet personalizat este solutia optima. Tapetul este un material accesibil tuturor din punct de vedere finaciar, iar montajul acestuia nu face mare deranj, comparativ cu zugravitul.

Tapetul este un material cu diverse texturi discrete, printabil, ce se poate personaliza cu orice imagine dorita. Imprimarea este rezistenta la radiatii uv si apa. Folia de tapet se aplica numai la interior, foarte usor si va atrage cu siguranta toate privirile. Tapetul se prinde pe perete cu ajutorul unui adeziv special, cu aderenta maxima, ce nu va permite in timp desprinderea acestuia.

Tapetul este destinat decorarii peretilor din restaurante, hoteluri, banci, sali de conferinta, muzee, resedinte, expozitii, magazine etc. Va da o nota eleganta si va scoate in evidenta orice incapere.

Latimea maxima pe care se poate printa tapetul este de 1.37m.

Montajul tapetului se poate face doar de catre persoane care cunosc tehnica, astfel ca rezultatul final sa fie impecabil. Echipa noastra de productie are experienta necesara pentru decorarea cu tapet si ne putem deplasa la dumneavoastra oriunde in Bucuresti si in tara.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Despre noi

Atlas Media Services ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0728990292, 0722397514 mai mult ...