Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Afise Tipar Offset Pret Bucuresti

Afisele sunt modalitatea de promovare prin care publicul tinta nu este bine definit, acestea dorind a se adresa unui numar cat mai mare de potentiali clienti. De asemenea, afisele se folosesc si pentru a marca un loc sau o zona in care se desfasoara un anumit eveniment. Afisele pot avea diferite dimensiuni. In cazul de fata, diferentierea am realizat-o pe motive de modalitatea de tiparire, in defavoarea intelesului strict clasic. Preturile prezentate mai jos se refera la tiparirea exclusiv pe imprimante mari (plottere).

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...