Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Ambalaje de produse oferte pret

Ambalaje Carton

Se poate produce o gama larga de ambalaje din carton, precum cutii carton medicamente, cutii carton ceaiuri, cutii carton pentru poduse cosmetice, etc.
Ambalaje Hartie

Se poate produce o gama larga de amabalaje din hartie, precum pungi de hartie pentru diverse produse. Si pungi de hartie pentru cadouri. Deasemenea, se poate opta pentru variantele de hartie de ambalat cadouri pretiparite, existe in stoc.
Ambalaje Diverse

Hartie de ambalat cadouri tiparita personalizat, conform grafica solicitata.
Ambalaje Servicii

Sunt asigurate si serviciile conexe si serviciile de finisare a ambalajelor, creatie ambalaj design structural, precum si transport gratuit in Bucuresti.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...