Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Autocolant masini firma si autoutilitare Pret Bucuresti

Autocolant masini firma si autoutilitare Pret Bucuresti

Serviciul de colantare auto reprezinta o varianta mult mai ieftina si mai rapida decat vopsirea masinii pentru schimbarea culorii sau pentru protectia vopselei autoturismului. Firmele ce ofera acest serviciu trebuie sa ofere obligatoriu clientilor urmatoarele facilitati:

- Spatiu pentru pregatirea (remediere zgarieturi, lac sau vopsea sarite) si demontarea elementelor exterioare ale masinii (separat de zona de colantare).

- Spatiu ventilat si climatizat pentru colantare auto totala si pentru lucrari in regim de urgenta (anumite piese de caroserie, respingeri de la ITP pentru neconformitati pe caroserie etc.)

- Echipamente de print la rezolutie foto pentru colantare full policromie. Orice externalizare al acestui serviciu duce la imposibilitatea gestionarii 100% a productiei conform cerintelor clientului (culori, pixeli, eventuale modificari ).

- Echipamente de laminare a printurilor folosite la colantare, pentru protectie mecanica si UV etc.

- Echipamente cutter plotter pentru decupare stickere, sabloane etc.

- Personal calificat pentru machetare grafica, DTP si print.

- Stoc intern de materiale pentru a satisface cerintele oricarui client, respectand deadline-ul impus.

- Monitorizarea video 24/7 a autoturismelor clientilor in cadrul firmei noastre.

- Consultanta de specialitate pentru alegerea solutiei optime pentru fiecare lucrare in parte.

- Gama variata de folii de tuning, folii colorate, metalizate, sidefate, folii de faruri, stopuri, trape, folii de protectie solare, autocolante lucioase sau mate pentru orice client, pe categorii de calitate garantate de producatori consacrati.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...