Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Autocolant PVC Oferta de Pret Bucuresti

Autocolant PVC Oferta de Pret Bucuresti

Autocolantul PVC este unul dintre cele mai folosite materiale in productia publicitara, alaturi de frontlit. Autocolantul se poate folosi atat in interior cat si in exterior, la diferite decorari de spatii, colantari auto si nu numai.

Autocolantul este rezistent in timp la intemperii, zgarieturi si rupere. Se poate lamina cu o folie transparenta mata sau lucioasa, oferind o rezistenta si mai mare printului.

Autocolantul printabil cu orice imagine dorita poate fi autocolant alb sau transparent.De asemenea exista o gama larga de culori predefinite pentru autocolant colorat in masa ce se foloseste de obicei la decorarea vitrinelor si colantarea auto. Fie ca vorbim de autocolant printabil sau autocolant colorat in masa, ambele se pot taia pe contur in functie de grafica, cu ajutorul unui utilaj numit cutter-plotter.

Pentru decorarea spatiilor de birouri, sedii de banci se poate folosi un autocolant sablat, din gama Oracal 651, taiat pe contur in orice forma dorita, iar spatiul va capata eleganta si stil.

Latimea maxima a rolei de autocolant este de 150cm, iar imprimabil ajunge la 148cm.

Pretul de productie pentru autocolant difera in functie de tipul ales, de finisarile ulterioare, de gama din care provine, insa avem oferte avantajoase pentru toate bugetele.

Alte aplicatii pentru autocolant: semnalistica pentru interior si exterior, totemuri, etichete, colantari diverse panouri.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...