Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Bannere si Mesh-uri Oferta de Pret Bucuresti

Bannere si Mesh-uri Oferta de Pret Bucuresti

Mesh-ul este un material publicitar care se incadreaza in categoria printurilor de mari dimensiuni si este un suport pvc perforat ajutand astfel sa treaca vantul si lumina prin material.

Comparativ cu banner-ul, mesh-ul este recomandat amplasarii outdoor in zonele in care vantul este o problema, perforarea suportului fiind solutia ca materialul sa nu se rupa.

Zonele de amplasare pentru mesh-uri: cladiri, garduri, stadioane, sali de sport, pasarele stradale, panouri stradale, si in orice alta locatie unde se doreste afisarea printurilor de mari dimensiuni.

Printarea se realizeaza cu cerneala pe baza de solvent, rezolutie 1440 DPI, imbinarea fasiilor si a tivului se realizeaza prin sudare la temperature foarte inalte. Posibile finisari sunt capsele metalice, tivul si buzunarele.

Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300 dpi / CMYK. Formate acceptate: PDF, TIFF.

Bannerul este cel mai des intalnit material pentru expunerea reclamelor de mari dimensiuni. Este flexibil, rezistent la intindere, rezistent la intemperii.

Oferta noastra de pret pentru campanii de print banner outdoor se poate adapta fiecarui buget. Va putem asigura chiar si montajul bannerelor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti.

Materialul de banner frontlit se poate printa doar pe o fata.

Latimea maxima de imprimare a bannerului este de 3,2 m.

Rezolutia la care se poate printa bannerul publicitar este de 720 DPI, sau 1440 DPI.

Gramajul materialui frontlit este standard de 440g/mp.

Bannerele se pot finisa cu tiv, capse si fante de vant.

Bannerele cu o latime mai mare de 3,2m se pot realiza din mai multe bucati, imbinate apoi cu ajutorul unui aparat special – leister.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...