Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Banner Printat pe ambele fete Oferta de Pret Bucuresti

Banner Printat pe ambele fete Oferta de Pret Bucuresti

Bannerul printat pe ambele fete, sau blockout – in denumirea tehnica, este un material din PVC, asemanator cu frontlit-ul, care se permite imprimarea ambelor fete.

Bannerul printat pe ambele fete/ blockout este rezistent la intemperii si raze uv, intindere si expunere pe drumuri nationale si nu numai. Are inserat in interiorul materialului o folie de carbon opaca pentru a nu permite trecerea luminii prin material si influenta grafica de pe verso.

Bannerul printat pe ambele fete/ blockout este recomandat pentru campanii de durata medie: 1-2 ani.

Gramajul materialul de banner blockout este standard de 510g/mp.

Latimea maxima de imprimare a bannerului printat pe ambele fete este de 2,2 m.

Rezolutia la care se poate printa bannerul blockout publicitar este de 720 DPI, sau 1440 DPI.

Bannerul printat pe ambele fete/ blockout Se poate utiliza pentru o gama larga de aplicatii de interior sau exterior, precum bannere, panouri stradale, panouri directionale.

La fel ca si frontilitul, bannerele printate pe ambele fete se pot finisa cu tiv si capse.

Oferta noastra de pret pentru campanii de print banner se poate adapta fiecarui buget. Va putem asigura chiar si montajul bannerelor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...