Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Brosuri ieftine Pret Bucuresti

Dimensiunile recomandate pentru brosuri / cataloage sunt A4 (210 x 297) sau A5 (148 x 210) format inchis. - In cazul in care grafica atinge marginea finita, va rugam sa trimiteti fisierele cu bleed (margine de taiere) de 3 mm pe fiecare latura. - Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa, numar de telefon, adresa e-mail sau web, nume sau functie sa se afle la 3 mm de orice margine de taiere. - Modalitatea constructiva recomandata este de a folosi pentru coperta carton de 300 g lucios sau mat, iar pentru interior hartie de 90 sau 140 g lucioasa sau mata, in functie de numarul de pagini si de destinatia lucrarii. - Plastifierea este recomandata atat pentru a conferi un aspect mult mai pretios lucrarii cat si pentru a proteja lucrarea de umezeala, murdarire, scame, amprente etc. - Legarea poate fi facuta prin capsare, spiralare sau brosare. Atentie: in cazul brosarii, la constructia fisierelor pentru coperta trebuie luat in considerare cotorul copertii in functie de brosura finala a brosurii / catalogului. - Cantitatea minima recomandata este de 30 de bucati.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...