Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Canvas Oferta de Pret Bucuresti

Canvas Oferta de Pret Bucuresti

Canvasul sau panza de pictura este un material textil ce se foloseste in mod special la printarea si realizarea tablourilor. Canvasul se poate utiliza de asemenea pentru decoruri de teatru si alte decorari speciale de interior.

Panza de pictura/canvasul este diponibil intr-o singura varianta, pe mat, iar gramajul materialului este de 230g/mp. Panza de canvas este realizata din 100% polyester.

Rolele de canvas sunt disponibile in doua latimi, respectiv: 1.07m. si 1.52m, iar imprimarea se face la rezolutia maxima de 1440 de DPI, pentru a obtine o imagine de calitate.

Tablourile canvas ofera spatiului dumneavoastra un aer modern, elegant si se potrivesc atat spatiilor de birouri cat si spatiilor comerciale.

Tablourile canvas pot fi dintr-o bucata sau impartite in mai multe tablouri mai mici, setul de tablouri numindu-se Tablou multicanvas. Tablourile multicanvas sunt o alegere foarte buna pentru living room-uri, cluburi, restaurante si in orice alta locatie unde se doreste un d├ęcor modern.

Prinderea tablourilor canvas este usor de facut, iar pentru decoruri mai speciale va putem ajuta noi cu montaj in Bucuresti sau oriunde in tara.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...