Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

CD-DVD-mini CD personalizat Pret Bucuresti

Este binecunoscut faptul ca impactul vizual sporeste atractivitatea oricarei prezentari de informatie, mesajul transmis fiind in felul acesta mai bine receptionat. Puteti valorifica aceasta posibilitate intr-o multitudine de situatii, noutatea si modernitatea constituind atuuri pentru ca mesajul transmis sa fie mult mai convingator. Respectand principiile anterior enuntate, firma noastra va propune un mod de prezentare modern, elegant si foarte ieftin decat tiparul digital, care va avea un impact deosebit asupra clientilor dumneavoastra: CD sau DVD multimedia personalizat! Oferiti pe CD, MiniCD, DVD, MiniDVD, BusinessCard CD prezentarea companiei, o copie a siteului web, sau informatii mult mai detaliate despre produsele si serviciile dumneavoastra decat o brosura sau flyer.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...