Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Tip colant auto folie colantare integrala

Tip colant auto folie colantare integrala

Pentru colantari integrale se recomanda folosirea seriilor Oracal 970, Oracal 975 si folia de print Orajet 3951. Seria Oracal 970 este ideala pentru colantarea auto integrala deoarece are o latime de 1.520 mm, caracteristica ce permite infolierea dintr-o bucata a suprafetelor de mari dimensiuni, precum capota. Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent, folia indepartandu-se usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Paleta coloristica include 28 de culori lucioase, 8 culori metalice si 3 culori mate (negru, alb si galben sofran). Suprafata foliei adezive este foarte lucioasa, folia pastrandu-si aceasta caracteristica inclusiv in urma unui stres mecanic.

Folia imitatie de carbon Oracal 975 este, de asemenea, o folie Premium Cast special creata pentru colantarea integrala la masinii, inclusiv pentru porţiunile cu denivelari, precum si a parţilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri etc.). Adezivul foliei este repozitionabil si permanent, putand fi indepartat cu succes chiar si dupa o perioada lunga de timp.

Aceasta folie are o latime de 1.520 mm si este disponibila in 5 culori stralucitoare: alb, negru, argintiu, antracit si maro. Folia isi pastreaza structura imitatie carbon chiar si in urma expunerii la un stres mecanic sau termic.

Pentru colantarea integrala a masinii cu o folie de print, se foloseste folia Orajet 3951. Aceasta folie este disponibila in varianta alba si transparenta, cu suprafata lucioasa, si este imprimabila cu printere de mare format, care utilizeaza cerneluri pe baza de solvent. De asemenea, se foloseste cu succes pentru aplicaţiile auto, acolo unde se doreste cea mai mare durabilitate.

Foliile pentru colantarea masinii nu rezista la temperaturi extreme. Fals

Daca folositi folia Orafol adecvata pentru suprafata pe care doriti sa o colantati si o aplicati corespunzator, folia poate va rezista cu succes pana la 10 ani la temperaturi extreme, vara sau iarna, de la -50 °C pana la + 110 °C. Foliile nu protejeaza masina impotriva zgarieturilor. Fals

Pentru protejarea masinii, Algernon va recomanda Oraguard 270. Aceasta este o folie perfect transparenta, rezistenta si suficient de groasa pentru a va proteja masina de zgarieturi. Suprafata transparenta permite pastrarea culorii initiale a masinii.

Folia poate fi aplicata pe suprafeţe drepte si usor curbate, de obicei pe parţile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din faţa, bara din spate, praguri, aripi, usi etc., dar se poate aplica si in interior. Foliile Orafol pentru colantarea auto protejeaza suprafata masinii de zgarieturi superficiale, care pot fi reparate prin utilizarea unui foehn. Este importanta si perceptia despre zgarieturile grave, deoarece foliile nu sunt bullet proof.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...