Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Colantare auto ieftina Dacia Logan Taxi bucuresti

Colantare auto ieftina Dacia Logan Taxi bucuresti

Cere oferta de pret la colantare auto dacia logan taxi in bucuresti. Folii adezive special create pentru colantarea auto de la producatorul german Orafol. Gama foliilor adezive este destul de larga, insa atunci cand doriti sa realizati o aplicatie auto este important sa stiti care este folia care se potriveste, pentru a obtine succesul dorit, dar si pentru a evita eventualele nemultumiri.

Foliile pentru colantarea auto se folosesc in functie de anumite caracteristici. De exemplu, pentru suprafete drepte se foloseste folia ORACAL 651 sau folia de print ORAJET 3651, insa pentru suprafete curbate este necesar sa se foloseasca foliile CAST si PREMIUM CAST, deoarece aceste folii au o elasticitate aparte, care permite o colantare usoara si de succes.

Foliile Cast si Premium Cast sunt: Oracal 970, Oracal 975, Oracal 951, Oracal 751, Oraguard 270, folia fluorescenta Oracal 7510 sau cele pentru print, Orajet 3951 si Orajet 3751. Daca se doreste inscriptionarea autoturismelor cu folie reflectorizanta, se recomanda utilizarea foliei Oralite 5600. Aceasta folie este foarte flexibila, special creata pentru aplicarea pe autoturisme, iar indepartarea sa se execute foarte usor la caldura, fara sa afecteze in vreun fel vopseaua masinii.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...