Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Decorari cu autocolant Pret Bucuresti

Decorari cu autocolant Pret Bucuresti

Decorarea vitrinelor diferitelor spatii comerciale se face pentru a atrage atentia asupra locatiei, sau asupra unor anumite produse sau servicii, reduceri, sau promotii.

Inscriptionarea se poate face fie cu autocolant printat, cu o anumita grafica, cu imagini, sau diferite degradeuri ce au rol estetic, fie cu autocolant brut.

In cazul in care se doreste decorarea cu autocolant brut, trebuie tinut cont de faptul ca acesta se gaseste intr-o gama larga de culori. Personalizarea se face prin taierea materialului la cutter-ploter, in functie de textele sau grafica ce se doreste montata.

Pentru a se putea ajunge la produsul finit, ce va reprezenta conturul, in cazul imaginilor, sau literele in sine, in cazul textelor, este nevoie de o grafica vectoriala. Layout-ul se realizeaza de catre departamentul nostru de grafica sau o primim de la dvs. in formatul vectorial.

De asemenea, in cazul autocolantului printat si acesta se poate taia pe contur la cutter-ploter, pentru efecte suplimentare.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...