Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Decorari cu autocolant la inaltime oferte pret

Echipele noastre de colatori profesionisti va stau la dispozitie pentru decorari cu autocolant pe orice suprafata suport. Executam montaje cu autocolant atat la sediul nostru (pentru panouri publicitare, standuri, mese sampling, placi informative, directionale) cat si in locatiile clientilor (pentru sablare geamuri, decorare vitrine cu autocolant, neutralizare si inlocuire autocolant panouri, montaj autocolant pentru pardoseli etc). Pentru orice tip de autocolant realizat de catre noi (printat, decupat la cutter plotter, de sablare, etc) oferim si servicii de montaj. La cerere, cand montajul este realizat de catre client, putem folosi autocolantul ”bubble free” care se monteaza foarte usor, fara bule sau cute chiar si de catre nespecialisti.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...