Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Montaje mesh oferta de pret Bucuresti

Pentru reclamele de mari dimensiuni ce se doresc prinse pe fatada cladirilor, recomandam ca printul sa se efectueze pe mesh, deoarece acesta permite trecerea luminii si nu obtureaza integral vizibilitatea.

Avem experienta pentru montaje mesh la mari si mici inaltimi, lucram cu echipamente de protectie si montaj performante care sa ofere garantia unui montaj in siguranta.

Un montaj corect, realizat cu o echipa de profesionisti, garanteaza o foarte buna durabilitate in timp a produsului publicitar achizitionat. Echipa noastra garanteza pentru calitatea materialului si pentru montajul efectuat.

Putem efectua montaje mesh pe orice structura si fatada de cladire, la inaltimi foarte mari, pe timp de zi sau noapte.

Pretul pentru un montaj mesh pleaca de la 2 euro/mp si poate ajunge pana la 5 euro/mp pentru montajele la inaltime mare, pe timp de noapte. Ne deplasam oriunde in Bucuresti si in tara pentru efectuarea de montaje bannere.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...