Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Floor Graphic Oferta de Pret Bucuresti.

Floor Graphic Oferta de Pret Bucuresti.

Floor graphic este o folie din PVC speciala, transparenta, pe care se pot printa diferite imagini si aplicate ulterior pe podea. Autocolantul floor graphic se aplica si apoi se poate indeparta usor.

Folia floor graphic are o textura speciala, care asigura protectie impotriva alunecarii atunci cand este uscata, dar si cand este umeda. Asigura o buna protectie la umiditate, la ultraviolete si are o foarte buna rezistenta impotriva actiunilor mecanice.

Durabilitatea la interior a autocolantului floor graphic este de pana la 6 luni in cazul traficului mediu (centre comerciale).

Promovarea prin floor graphic este o modalitate inedita de atragere si directionare a clientilor catre magazine.

Autocolantul floor graphic se poate taia pe contur in orice forma dorita cu ajutorul unui utilaj numit cutter-plotter, si il puteti aplica chiar si dumneavoastra in spatiul unde doriti cu putina indemanare si atentie.

Costul de productie este unul mic si se poate adapta oricarui buget.

Floor graphic-ul a inceput sa fie utilizat din ce in mai mult, si il putem intalni frecvent in marile centre comerciale oferfindu-ne informatii de orientare si directionare catre anumite locatii.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...