Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Insigne Pret Bucuresti

Insigne Personalizate Pret in Bucuresti. Insigne pins sunt insigne metalice turnate, disponibile in dimensiuni mici, fiind numite deseori insigne de rever. Acestea se prind cu acul de pe spate si cu un fluturas. Insignele pins sunt disponibile in 3 forme.
Pot avea forma rotunda, patrata si dreptunghiulara. Insigna este un semn distinctiv de apartenenta la un grup, grad sau functie.
Acestea pot fi folosite in orice domeniu ca simbol pentru absolvirea unor forme de pregatire, pentru indelinirea unor misiuni ( distinctii militare, scolare, sportive, etc.), si pot avea diferite dimensiuni, forme, culori, imagini, sloganuri,si pot fi confectionate dintr-un plastic special, alama sau aluminiu, pana la metale pretioase.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...