Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Litere volumetrice Pret Bucuresti

Litere volumetrice Pret Bucuresti

Literele volumetrice se folosesc pentru semnalizarea magazinelor, a sediilor, cluburilor sau a birourilor.

In functie de buget si aspectul dorit, literele volumetrice pot fi realizate in mai multe variante. Unele dintre cele mai intalnite sunt literele volumetrice din plexiglas neiluminate sau iluminate in fundal, datorita proprietatilor materialului. Plexiglasul este un material special ce poate atinge o durata de viata de pana la 10 ani.

Modalitatea de realizare a literelor volumetrice din plexiglas este in mare parte mecanizata, folosindu-se in productie un utilaj de taiere cu raza laser, de mare acuratete. Acesta taie materialul in forma logo-ului sau a textului dorit, finisarile ulterioare fiind facute manual.

Literele volumetrice din plexiglas se personalizeaza cu autocolant in diverse culori, decupat pe contur in functie de forma literelor.

Literele volumetrice din plexiglas neiluminate sunt recomandate in special pentru interior, iar pentru utilizarea lor la exterior este necesara iluminarea. Iluminarea literelor volumetrice din plexiglas se face prin aplicarea unei benzi led pe spatele literei.

Litere volumetrice din plexiglas mai sunt folosite la decorarea fetelor casetelor luminoase, produsul finit fiind de clasa superioara si reprezentand un varf de gama in aceasta ramura de semnalistica outdoor.In acest caz, efectul deosebit este produs de luminarea individuala a literelor aplicate pe fata casetei, restul partii frontale a casetei fiind neluminata.

Noi va asiguram atat realizarea literelor volumetrice din plexiglas cat si montajul acestora oriunde in tara si in Bucuresti.

Ne puteti trimite solicitari de pret, iar noi va garantam o oferta ce se va incadra in bugetul dumneavoastra.

Literele volumetrice din plexiglas vor oferi eleganta sediului companiei dumneavoastra.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...