Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Manuale de scoala Tipar Offset oferte pret

Venim in ajutorul scolilor, profesorilor sau elevilor, prin realizarea de carţi in tiraje mici, chiar si de ordinul zecilor, cu costuri pe exemplar comparabile cu cele ale tiparului offset clasic de la tirajele mari si la o calitate cel puţin la fel de buna a imprimarii. Tiparul digital permite de asemenea finalizarea in format carte a unor lucrari de specialitate, a unor cursuri care se adreseaza unui cerc restrans de utilizatori. Am realizat deja lucrari necesare examenelor de grad, culegeri pentru elevi, materiale pentru simpozioane, proiecte si lucrari de diploma sau doctorat, in tiraje de ordinul zecilor si chiar a unitaţilor, lucru imposibil de realizat la tiparul offset.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...