Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Mesh Premium Oferta de Pret Bucuresti

Mesh Premium Oferta de Pret Bucuresti

Mesh Premium Super calitate, va doriti expunerea unei reclame de mari dimensiuni pe fatada unei cladiri, centru comercial? Printul pe mesh este alegerea perfecta pentru aceasta.

Mesh-ul este un material alb, cu perforatii, flexibil si rezistent la intemperii. Se poate folosi atat la interior cat si la exterior pentru diferite campanii de promovare. Perforatiile din material permit trecerea luminii, atunci cand mesh-ul este montat pe o cladire in exterior.

La fel ca si bannerul, mesh-ul se poate printa doar pe fata. Latimea maxima de imprimare a materialului de mesh este de 3,2 m. Pentru printurile ce depasesc 3.2m latime, imprimarea graficii se face pe mai multe bucati, ce se imbina perfect la final, oferind o imagine unitara. Imbinarile dintre fasiile de mesh nu sunt vizibile, sunt rezistente, si nu exista pericolul de rupere.

Gramajul materialul de mesh este standard de 330g/mp.

Rezolutia la care se poate printa mesh-ul publicitar este de 720 DPI, sau 1440 DPI.

Pretul pentru un mp de print pe mesh este apropiat de cel al bannerului, iar oferta noastra de pret poate include si montajul meshului atat in Bucuresti cat si in tara.

Meshul se poate finisa cu tiv si capse. Se monteaza pe fatada cladirilor cu ajutorul unor cordeline.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...