Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Montaj bannere oferta de pret Bucuresti

Montaj bannere oferta de pret Bucuresti

Noi va putem ajuta, pe langa productia de banner si cu efectuarea de montaje atat la interior cat si la exterior, indiferent de inatime si suprafata. Bannerele se finiseaza cu tiv, capse si fante de vant, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

Un montaj corect, realizat cu o echipa de profesionisti, garanteaza o foarte buna durabilitate in timp a produsului publicitar achizitionat. Echipa noastra garanteza pentru calitatea materialului si pentru montajul efectuat.

Putem efectua montaje bannere pe orice structura si fatada de cladire, la inaltimi foarte mari, pe timp de zi sau noapte. Echipa noastra de alpinisti este pregatita cu echipamente de protectie si montaj performante care sa ofere garantia unui montaj in siguranta.

Pretul pentru un montaj banner pleaca de la 2 euro/mp si poate ajunge pana la 5 euro/mp pentru montajele la inaltime mare, pe timp de noapte. Ne deplasam oriunde in Bucuresti si in tara pentru efectuarea de montaje bannere.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...