Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Montaje casete luminoase oferta pret Bucuresti

Montaje casete luminoase oferta pret Bucuresti

Odata confectionata o firma luminoasa va trebui si montata. Indiferent de dimensiunile casetei luminoase, de locul unde se instaleaza, indoor sau outdoor, de inaltimea unde trebuie fixata, echipa noastra de alpinisti este pregatita si are experienta necesara pentru a finaliza cu succes solicitarile dumneavoastra.

Noi garatam pentru buna executie a lucrarilor, pentru un montaj sigur si durabil.

Am executat de-a lungul timpului montaje complexe pentru casete luminoase, la inaltimi foarte mari, pe fatada centrelor comerciale, iar experienta acumulata ne ajuta si ne recomanda totodata pentru montaje la fel de complexe.

Pret pentru un montaj caseta luminoasa se ofera in functie de dimensiunea casetei luminoase, de intaltimea la care aceasta se monteaza, de locatia montajului, precum si de gradul de complexitate al montajului.

Ne putem deplasa pentru montaje casete luminoase si in afara Bucurestiului, asigurand si transportul materialelor realizate la noi.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...