Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Prelata tir personalizata ieftina de calitate

Prelatele auto pot fi personalizate dupa dorinta clientului, acest lucru putand fi, printre altele, si o modalitate de publicitate gratuita. Tehnologiile de personalizare (inscriptionare) folosite de Atlas Media Productie asigura o durata mare de folosire in timp, preturi accesibile, timp de realizare scurt, precum si un aspect deosebit, obtinand o reclama de impact.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...