Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Rame foto magnetice oferte pret

Magnetii publicitari, spre deosebire de alte materiale publicitare conventionale (pliante, brosuri, fluturasi, carti de vizita), vor ocupa un loc binemeritat pe frigiderul clientului sau pe orice suprafata metalica, mesajul tau fiind mereu vizibil, usor de retinut si atractiv.
Ramele foto personalizate pot fi cadoul ideal pentru prieteni si persoanele dragi, dar se pot folosi cu succes in campaniile publicitare de promovare a diverselor produse. Se confectioneaza din cartone simple sau speciale de 300 g/mp, pot avea diverse forme, fiind posibila imprimarea cu orice imagine din baza noastra de date sau cu grafica clientului.
Dimensiunile sunt in concordanta cu dimensiunea pozei pentru care urmeaza a fi folosite ramele foto personalizate. Pe spate se poate aplica un picior pentru plasarea ramei pe birou (atat vertical cat si orizontal) sau se pot aplica magneti pentru prindere pe frigider sau alt suport metalic. Pentru cererea de oferta ne puteti trimite formularul de comanda sau sa ne contactati telefonic

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...