Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Soft personalizat magazine online call center transmisie video

Soft personalizat magazine online call center transmisie video

- Centralizare baza de date call center cu interfata de administrare structurata, formulare de asistenta / vanzarii / studiu de piata, complet editabile de catre adminul general. Statistica saptamanala, lunara per fiecare utilizator call center cat si totala la intregul departament.

- Interfata soft monitorizare flota cu date transmise in timp real ”editabil”, fixari marje de eroare la viteza, combustibil consumat, rute cu semnal scazut GPS, completare estimativa a datelor netransmise. Contorizarea timpului de stationare cat si a timpului mers la o viteza neadecvata de standardele GPS. Alertarea administratorului de abateri facute de la ruta initiala a soferului, eroarea maxima de abatere fiind permisa pana la 15 km.

- Transmisie video, supraveghere in timp real HD (TVCI) cu monitorizare externa (Online).

- Video chat HD gata de lucru : servere, legaturi, camere HD tansmisie configurata, metode de plata contorizate , canalizarea traficului si balansarea resurselor. Configurare consola cu partenerii ce va genera trafic, cat si vanzarea content-ului la nivel de licitatie in timp real.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...