Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Standuri expozitionale oferte pret

Standuri expozitionale oferte pret

Realizam exact tipul de stand pe care vi-l doriti cu materiale si structuri moderne, in functie de solicitari. Lucram atat cu sisteme modulare tip Octanorm, Syma, Maxima, Mero dar si cu materiale conventionale tip pal melaminat, rigips, plexiglas, sticla, alubond, etc. Specificul expozitiilor si varietatea solicitarilor dvs. fac dificila aplicarea unei formule universal-valabile pentru stabilirea ofertelor de pret, mai ales pentru serviciile periodice sau permanente. De aceea va rugam sa ne solicitati o oferta subliniind dotarile si caracteristicile standului dvs. Detaliile trimise si o discutie ulterioara vor usura realizarea unei oferte corecte si vor micsora riscul propunerii unui concept de prezentare necorelat cu dorintele dvs.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...