Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Standuri expozitionale oferte pret Bucuresti

Standuri expozitionale oferte pret Bucuresti

Participarea la targurile expozitionale, proiectarea si instalarea standurilor dupa cerintele clientilor nu mai este o noutate pentru noi.

Oferim servicii complete de proiectare si realizare de standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare si cu materiale conventionale.

Utilajele de debitare si prelucrare, si mijloacele de transport proprii ne ofera posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale.

Un stand expozitional, prin personalizare, reprezinta un mod eficace pentru a maximiza vizibilitatea. Un stand expozitional reprezinta in egala masura design, functionalitate, si eleganta.

Pentru noi calitatea creatiei, calitatea realizarii, calitatea serviciilor, sunt exigente obisnuite.

Echipa noastra de tehnicieni va poate ajuta si consilia in alegerea optima atat din punct de vedere al designului si functionalitatii stadului expozitional cat si din punct de vedere financiar.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...