Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Window Graphic Oferta de Pret Bucuresti

Window Graphic Oferta de Pret Bucuresti

Imagini printate pe geam fara a obtura vizibilitatea?

Nici o problema pentru folia autoadeziva cu perforatii One Way Vision!

Creata special pentru printarea pe imprimante care functioneaza cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, aceasta folie window graphic este un suport special de prezentare a mesajului publicitar.

Autocolantul window graphic se aplica pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat etc.), asigurand aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior. Acest autocolant window graphic reprezinta o modalitate ingenioasa de publicitate si de decorare a spatiilor comerciale, a vitrinelor si a geamurilor de autoturisme. Adezivul autocolantului window graphic este de culoare neagra.

Durabilitatea foliei de window graphic imprimate si aplicata pe suprafata dreapta in exterior este de 2 ani.

Din punct de vedere financiar autocolantul window graphic este accesibil si bugetelor mici de marketing, pornind de la un pret de 10euro/mp. si poate creste in functie de rezolutia la care se doreste printul si finisarile ulterioare.

Colantarea geamurilor cu window graphic necesita atentie, precizie, iar echipa noastra de productie are experienta necesara si va poate ajuta cu montaje la orice ora si orunde in tara si in Bucuresti.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...