Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Casete luminoase plexiglas Pret Bucuresti

Casete luminoase plexiglas Pret Bucuresti

Casetele luminoase Plexiglas: sunt cele mai raspandite datorita proprietatilor materialului. Plexiglasul este un material special ce poate atinge o durata de viata de pana la 10 ani. Acest tip de casete luminoase pot fi construite din diverse profile, in special aluminiu, din diverse structuri metalice, sau integral din Plexiglas si pot fi personalizate cu autocolant decupat sau printat. Acestea se pot folosi atat la exterior cat si la interior si asigura o iluminare puternica atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, iluminarea facandu-se din interior cu neoane sau leduri.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...