Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Panouri publicitare Bucuresti pret mic

Panouri publicitare Bucuresti pret micPanouri publicitare - billboard, backlit, citylight, totem, unipol, tabla la sol. Acestea sunt confectionate din diferite materiale in functie de dimensiuni si de locatia de amplasat. Cele mai mici sunt confectionate din fomalux, plexiglas sau tabla de diferite grosimi iar cele mai mari, folosite pentru santiere sunt confectionate din teava rectangulara.
a) Semnalizare / Directionale - 0.4x0.6 - 0.8x1.2 - Amplasate pe stalpi existenti sau montati special
b) Citylight 1.1x1.6, de sine statatoare, amplasate pe fundatie proprie.
c) Totem 1x2 -> 2x6, Panouri de semnalizare la sol.
d) Backlit 3.2x2.4, 4x3, 6x3, 8x3, custom - panouri gen caseta luminoasa cu 1 sau 2 fete.
e) Billboard 3.2x2.4, 5.02x2.48, 6x3, 8x3, amplasate pe calcan (perete) sau stalpi proprii in fundatii, avand posibilitatea de iluminare exterioara.
f) Unipol 6x3, 8x3, 10x4, 14x4, 14x4x2, 14x4x3, custom - panouri publicitare tip unipol, avand o vizibilitate foarte buna, amplasate in general pe drumuri intens circulate.
g) Prisma publicitara 4x3x3, 6x4x3 - panou cu 3 fete expuse, pretabile pentru amplasare in zone urbane centrale, la intersectii de strazi, unde se asigura vizibilitate din toate directiile.
h) Cub publicitar 4x4x4, 6x6x4, 8x10x4 - panou cu 4 fete de expunere tip cub, amplasat in zone urbane circulate, cu vizibilitate 3600

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...