Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Pliante flyere materiale promotionale preturi

Pliante flyere materiale promotionale preturiPersonalizarea obiectelor promotionale din hartie, plastic, PVC, material textil, piele sau metal se face prin tampografie, serigrafie, termotransfer, gravura sau broderie. Agende, Calendare, Accesorii vin, Bar, Restaurant, Articole de birou, Brelocuri, Bricege, Lanterne, Unelte, Brichete, Fumatori, Cani, Pahare, Seturi, Ceasuri, Statii meteo, Diverse articole promotionale, Electronice, IT, Genti, Rucsacuri, Calatorie, Ingrijire Personala, Outdoor, Picnic, Plaja, Pentru acasa, Pixuri, Stilouri, Seturi, Produse textile, Pungi de hartie si plastic, Sisteme de expunere,Sport, Sanatate,Tipografie,Umbrele, Pelerine.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...