Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Print Offset,  calitate tipar si preturi bune

Print Offset,  calitate tipar si preturi bunePentru tirajele de mari dimensiuni, tiparul offset ramane insa, cea mai buna varianta ca pret si calitate. Procesul de tiparire offset implica transferul de cerneala lichida de pe placa tipografica pe o suprafata intermediara (cum ar fi un cilindru cauciucat) si apoi pe suportul final (hartie). Pentru obtinerea placilor tipografice este nevoie de separarea culorilor continute intr-o imagine.Cum se obtine culoare prin tiparire? Cind este vorba imprimare in 4 culori, acest proces se refera la culorile Cyan, Magenta, Yellow (galben) si Black (negru). Acest sistem de culori sunt cunoscute sub prescurtarea CMYK. Prin combinarea acestor culori, un spectru larg de culori pot fi produse pe pagina imprimata. In cazul in care culorile sunt combinate pe hartie (acestea sunt imprimate ca puncte mici, unele partial suprapuse, prin principiul rasterizarii – halftoning), ochiul uman combinand culorile pentru a vedea imaginea finala.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...