Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Print Outdoor, pret calitate tipar profesional

Print Outdoor, pret calitate tipar profesionalPrinturile outdoor publicitare au devenit in zilele noastre cea mai de impact metoda de promovare folosita atat de companiile cu bugete mari de marketing, dar si de companiile mai mici.

Particularitatea printurilor outdoor este aceea ca se pot realiza in dimensiuni foarte mari, iar impactul vizual al acestora este mare. Amplasate strategic, printurile outdoor pot atrage multi clienti.

Sunt ideale pentru anuntarea unui nou eveniment, lansare de produse sau orice alta reclama.

Pentru montajul printurilor outdoor se aleg de obicei zonele cele mai aglomerate din orase, unde exista un trafic mare, iar mesajul transmis ajunge astfel mai repede la public. Noi va putem asigura montajul printurilor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti.

Materialele folosite pentru producerea acestor printurilor outdoor sunt:

- frontlit banner

- banner printat pe ambele fete

- mesh

- autocolant

Printurile outdoor se pot finisa cu: tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depasesc 3.2m latime, se realizeaza din mai multe bucati ce se lipesc intre ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. Imbinarile printurilor nu prezinta niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printata este una unitara.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...