Colantari Auto - Casete Luminoase - Bannere - Litere Volumentrice - Mobilier Magazine

Servicii Oferite :

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Cere oferta de pret acum

Creatie Grafica / DTP rapid si eficientCreatie si Grafica publicitara computerizata, pentru realizarea materialelor dvs. publicitare, indiferent de natura si destinatia finala a acestora (produse tiparite, serigrafiate si/sau materiale publicitare pentru afisaj indoor sau oudoor), la cele mai inalte standarde de calitate.
Va oferim serviciile de creare logo, creare design materiale promotionale dar si servicii DTP specializate. Aceste servicii se adreseaza celor ce au o grafica a pliantului (spre exemplu) dar acesta nu este in forma optima pentru tipar (culori CMYK etc).
Alaturi de servicii de grafica pentru tipar si pentru materialele clasice de promovara va oferim serviile de grafica pentru promotionalele web (bannere statice sau dinamice).
Aceste servicii pot fi imbinate cu sericiul de creare site, astfel, dupa ce aveti siteul il puteti promova pe internet.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...