Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Panouri pvc oferte pret

Acest tip de material plastic este un polimer termoplastic cu o gama foarte larga de utilizari; este eficient ca si costuri, si prin urmare economic. Principalul pvc solid, pret pvc sector de utilizare pentru placi de pvc si bare de pvc, este in constructii, intrucat este usor de asamblat si este folosit ca inlocuitor al altor materiale de constructii, dar si in multe alte aplicatii industriale, in mecanica, si aplicatii de uz general.Produsul placa pvc / bara pvc, este de cea mai buna calitate, din import din Uniunea Europeana. In plus, este la un pret competitiv, si uzual este pe stocl.

Materialul este versatil si poate fi utilizat ca placa de plastic sau bara de plastic, universala, intr-o gama foarte larga de aplicatii, numarul acestora fiind nelimitat - ramanand la latitudinea si imaginatia clientului.

Placile de PVC sunt folosite pentru aplicatii diverse, cum ar fi blaturi, panouri, placi izolatoare electric, orice alte aplicatii in care este necesar un material plastic versatil. Barele de pvc pot fi utilizate pentru crearea de diverse piese cu aplicatii din cele mai variate.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...